MENU

Studio Katran, mjesto idealno za moderno i alternativno vjenčanje u Zagrebu

Zagreb, glavni grad Hrvatske, uvijek je bio žarište mode, trendova te pojedinaca koji ne žele pratit masu nego se svaki dan bore napraviti nešto novo. Vjenčanja su jako osobna stvar te bi svaka mladenka htjela da taj dan ima neku posebnu vibru koja je preslika njenog stila i načina života.

Studio Katran je prostor gdje vaše vjenčanje sigurno neče biti kao i sva ostala

Prostor se koristi za snimanja raznih modnih editoriala, reklama, kampanja… no kao što to uvijek biva, kad kreativci imaju ideju događaju se čuda te je ekipa iz Studio weddings & events u suradnji s Event More prostor pretvorila u predivnu salu za vjenčanja. Zgrada je u kompleksu nekadašnje tvornice Katran te je industrijskog dizajna no ipak ima neki poseban ugođaj topline vjenčanja. S kapacitetom do 150 gostiju, idealno je za vjenčanja prosječne veličine. Uređenje interijera i stolova je industrial no možete birati između nekoliko stilova koje nam je ekipa pokazala na Danima otvorenih vrata početkom 2018. godine.

Ne želim klasično vjenčanje

Ako ste se prepoznali u ovom naslovu, ovo je prostor za vas. Za sva pitanja i dogovore obratite se u studio, kontakt na kraju galerije.

A kako je bilo na Danima otvorenih vrata u veljači, pogledajte u nastavku.

 

Vjenčanje u Zagrebu za modernu mladenku, Studio Katran
Entrance

Vjenčanje u Zagrebu za modernu mladenku, Studio Katran

 

Vjenčanje u Zagrebu za modernu mladenku, Studio Katran

Choose the stile you want

 

Photos: Ladies and Gentlemen Weddings by Vuri Matija

 

Venue, Sala za vjenčanja: Studio Katran Events

Wedding design: Event More

 

Comments
Add Your Comment

CLOSE