MENU

Vjenčanje je jako emotivan događaj pa je to veliki izazov za svakog fotografa. Biti spreman na svaki trenutak nije lako I zahtjeva iskustva, vješto oko i brzu reakciju. S toga vam donosim mojih top 5 momenata na vjenčanjima koje volim fotografirati jer uvijek sam nagrađen odličnim reporterskim fotografijama, Sve fotografije napravljene su na istom vjenčanju.

Baka i unuka

Kad unuka zagrli baku te ju vrati 60 godina unatrag, kada vidite te suzne oči koje su doživjele tisuće priča te se prisjete svojih riječi ‘’ U dobru i zlu, u zdravlju i bolesti sve dane života svoga. ‘’

 


Prvi susret

Mnogi mladenci žele maknuti tradicijske običaje na dan vjenčanja jer su ponekad jednolični, no jedan od meni dražih trenutaka je ‘’ Kupovanje mladenke’’. Ovdje se u kratkom vremenu mogu vidjeti osmijeh, suze, uzbuđenje. Kad mlada izađe iz kuće te ju mladenac po prvi puta vidi u vjenčanici, rijetko koji muškarac bi ovdje ostao ravnodušan i ne pokazao svoje emocije pa čak i pustio pokoju suzu.

 

 

 

 

Tamburaši

Cure su oduvijek “padale” na muzičare, imali oni gitaru ili tamburicu, jednostavno muzika budi u svima nama emocije!

Kad tamburaši uđu u kuću te odsviraju “Danas majko ženiš svoga sina” ruke automatski kreću u zrak te sve pršti od emocija!

Nema emotivnijeg trenutka za majku nego kad joj sin padne u zagrljaj.

 

 

 

Prijateljice

Nietzsche je jednom rekao “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.” Međutim, nije bitan stil ni ukus muzike, nego emocije koje budi u nama pa tako Severina već dugo budi emocije sa svojim “Prijateljicama”.

Kad se najbolje frendice zagrle te uz pjesmu prisjete svih zajedničkih događaja dok su bile klinke, sjećanja se bude.

 

 

 

 

Zavjeti

“Kad se probudim ujutro najprije pomislim na tebe i od tog trenutka ja te nosim u sebi cijeloga dana. Ti ispunjavaš moj život, moju dušu, cijelo moje biće. Misliš li da je ikad postojala ljubav kao što je naša, otkako je stvoren svijet? Da su se ikad dvoje voljeli kao što se mi volimo? Da znam da sviram, stvorila bih veliku melodiju o tome. Da znam da pjevam, stvorila bih veliku pjesmu o tome. Da znam da pišem, stvorila bih veliku priču o tome…”

 

Više fotografija pogledajte na mom facebook profilu.

Matija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Postovanje, zanima me dali imate slobodan termin 08.07.2017?Interesira me slikanje u crkvi u dubravi i na jos nekoj lokaciji u prirodi u blizini.Slikanje bi trajalo od 17 do 20h znaci zanima me slikanje,obrada i izrada slika.Unaprijed hvala

Add Your Comment

CLOSE